Något som varje far och fäder nog känner till väl är vad som infaller varje år den andra söndagen i november – nämligen Fars dag.

present julklapp inslagetI Sverige har vi flera högtider som firas med pompa och ståt, men en dag som alltför ofta glöms bort eller kommer i skymundan är faktiskt vår lilla pappas alldeles egna dag, nämligen Fars dag som firas varje år den andra söndagen i november – vilket betyder att fars dag i år alltså infaller den 8 november. Så varför inte börja planera inför det redan nu? Du kan till exempel välja ut och beställa en smarrig present till pappa från godisboxen.se redan nu om du så behagar, för det är ju faktiskt ingenting som säger att pappa bara behöver firas just på Fars dag – han är väl en lika bra pappa alla dagar, så varför inte skämma bort honom lite extra bara för att. Men hur firar man en pappa på bästa sätt?

Visa uppskattning

Att hitta en present till sin pappa är egentligen väldigt enkelt, för precis som de skriver på Godisboxen.se så ska en present först och främst vara personlig och kärleksfull – mer än så behöver den inte vara. För pappa blir nog glad för vad han än får, men det han nog blir gladast över är att få lite uppskattning och då spelar det ingen roll om han får en guldklocka eller ett halsband av mackaroner så att säga. Men ett bra tips är att inte krångla till det med presenten och istället vara kreativ – om du till exempel väljer att ge honom en kombinerad godisbox med till exempel biobiljetter eller trisslotter i, varför inte även lägga in ett foto på dig och honom tillsammans eller kanske till och med ha bilden som motiv på boxen?

Presenttips:

  • Godis – alla älskar godis, att säga annat vore lögn för hur kan det annars komma sig att vi svenskar är bland de som äter mest godis i världen? (Källa)
  • Upplevelser – kostar en slant och det är viktigt att det verkligen är något som han vill pröva på för annars är det pengar i sjön.
  • Restaurangbesök – en klassiker som alltid funkar, kan dock vara svårt att få bord under högtider och på just söndagar är de flesta restauranger faktiskt stängda.
  • Mat hemma hela dagen – börja med på frukost på sängen, en enkel lunch och laga en god middag från grunden (här hittar du recept).
  • Prylar – utgå från vad din pappa behöver och kan tänkas vilja ha och skippa för allt i världen att köpa samma gamla slips i år igen! En enkel trisslott till exempel kanske inte verkar som något stort men den kan ge mycket (källa).