Blir det mycket nu med flytten och allt? Det är högst förståeligt. Man blir glad bara man hittar sin gamla sänglampa i förrådet. Det är också lätt hänt att man missar ett och ett annat hörn vid flyttstädningen. Just därför är det så bra att låta proffsen ta hand om den.

 

Close-up,Of,Professional,Cleaner,Washing,Floor,With,Green,Mop.,ManDet finns många fördelar med att anlita proffsstädare, som exempelvis stjärnorna du hittar på deluxia.se, att ta hand om flyttstädningen åt dig. Först och främst handlar det ju om att du får mer tid över till flytten och vardagslivet i sig. Du behöver alltså inte tänka på att bli återbetalningsskyldig och då gå miste om depositionen. 

 

Sen är det ju såklart fördelaktigt att flyttstädning ingår i rutavdraget, så du behöver bara betala halva den totala kostnaden. Om du går i tankarna att flyttstädning är alldeles för dyrt så tänk igen. Rutavdraget står för rengöring, underhåll samt tvätt och gäller därmed inte bara flyttstädningen i sig. Sedan 2020 ingår bland annat

“Enklare tillsyn av bostad och fritidshus,”  enligt Aftonbladet.

Fördelarna med professionell städhjälp 

Bortsett från att flyttstädning inte kostar skjortan så är det mycket som är fördelaktigt med att låta proffsen greja städningen åt dig. Med erfarenheten de besitter finns det inte en chans att du blir återbetalningsskyldig, flyttstädarna vet vad som behövs städas. Du slipper tänka på att köpa massvis med städutrustning och olika rengöringsmedel som är dåligt för miljön. Du får även tid över till att göra de saker som du behöver göra.