Det behöver inte kosta en halv förmögenhet att inreda hemmet. Med smarta knep och lösningar kan du nämligen skapa en personlig och trendig inredningsstil med små medel.

När du vill fräscha upp inredningen hemma men inte känner för att ge dig i kast med en totalrenovering eller spendera hela sparkontot på dyr inredning kan du shoppa fina inredningsdetaljer på Varuhus1 som har många prisvänliga alternativ.

Tänk på detaljerna

När det gäller heminredning kan ny färg på väggarna ge en helt ny känsla som i kombination med rätt detaljer ger hemmet ett lyft som inte kostar skjortan. På www.varhuhus1.se hittar du en hel del kategorier med heminredning till bra priser. Belysning, ljus, gardiner, porslin, badrum, sovrum, kök samt inredning är kategorier som enkelt och smidigt ger dig uppslag och inspiration till små och billiga förändringar. Du hittar bland annat:

  • Kuddar med spännande motiv
  • Ljusslingor i olika utföranden
  • Ljuslyktor och plädar

Det är de små förändringarna och detaljerna som verkligen kan göra hela skillnaden för hur fräscht och nytt det kan kännas hemma. Istället för att lägga pengar på en ny soffgrupp kan du spendera några hundralappar på nya soffkuddar och plädar istället. Du hittar fina prydnadssaker hos Varuhus1 som skapar den rätta känslan, till exempel fina vaser eller vackra ljusstakar. Du kan sitta i lugn och ro hemma och botanisera bland utbudet samtidigt som du både mixar och matchar i tanken. Olika typer av prydnadssaker är också exempel på saker som kan göra stor skillnad i fönsterkarmar, i bokhyllor, på soffbordet eller byrån utan att det behöver kosta särskilt mycket.

Tavlor och posters

Glöm inte bort att det både är prisvärt och enkelt att inreda med tavlor och posters. Här finns det gott om motiv, stilar och färger att välja bland för att hitta det som passar dig och ditt hem. De är dessutom väldigt enkla att förnya och byta ut samtidigt som det inte kostar dig en förmögenhet. Shoppa billiga posters, skyltar och tavlor på Varhus1 och skapa dig en unik tavelvägg som garanterat blir blickfånget i inredningen. Här har du stor frihet att inreda precis hur du vill med svartvita posters eller mer vågade skapelser i härliga färger.