När det kommer till inredning och till våra hem så blir allt fler och mer mer medvetna om att inredningen speglar roll då den speglar oss som individer. Nu när mässing åter är på modet är det många som ger sig ut i antikbutiker eller i de dyra varuhusen. 

3465395-snaps-glasMässing, en metall som var omåttligt populär under 80-talet och kunde skymtas i var och vartannat hem, men sedan hände något. Det blev mer och mer populärt med andra material såsom plats och allt det rustika byttes ut för att ge plats åt det nya. Men, som med allt så kommer och går trenderna och nu är vi inne i en tid då vi vill ha nostalgi och känsla i det vi köper. Att då ha ljusstakar och krukor av märket Skultuna hemma gör att hela hemmet får ett helt annat lyft.

Lyxigt och personligt

Nu är tiden inne då våra hem ska kännas lyxiga och varma – och mässing är den perfekta detaljen för just det. en annan anledning till att trenden på 80-talet försvann var att det producerades så ofantligt stora mängder av mässing att det vackra och lyxiga med det försvann och det blev lite som en vanlig träbit. Nu har träbiten åter förvandlats till något eftertraktat. Vill man inte köpa vackra nyproducerade mässingprodukter som är lika vackra som tunga finns det bra outlets där man kan göra fynda -om man tar sig tid.

Tänk på helheten

När det kommer till inredning är det viktigt att tänka på helheten. Här kommer några bra tips på vägen.

  • Se din inredning som klädesplagg. Att du behöver fler plagg för att få en snygg outfit, har du ett par snygga byxor med en cool tröja, men som inte matchar kommer det inte att se bra ut. Samma sak gäller med inredning. Det måste passa som ett pussel.
  • Det är även viktigt att du inte inreder genom att placera allt längs väggarna utan tänk luftigt och tänk att kontraster skapar lugn.
  • Inred så din personlighet kommer ut, då kommer du varken bli besviken eller tröttna.