I år väljer många svenskar att semestra på hemmaplan. Istället för att åka på långa flygresor tvärs över jordklotet har det blivit populärt att stanna i Sverige och njuta av den lokala tillvaron. Istället för att spendera tusentals kronor på flygbiljetter, kanske barnen kan få någon rolig sommarpryl att leka med i poolen eller sjön.

Badleksaker och sommarprylar finns det gott om. På https://fyndiq.se/ finns prisvärda produkter som garanterat kommer leda till många stora leenden hos barnen. En populär produkt är den uppblåsbara badring som har formen av en enhörning. I en tid då svensk turism slår rekord, kommer du troligtvis inte vara ensam på badstranden i sommar. Men med en uppblåsbar enhörning i vattnet kommer du säkerligen vara häftigast.

Häftiga badleksaker intar de svenska stränderna

Redan under sommarens första badveckor har det gått att skåda häpnadsväckande badleksaker i alla dess former på de svenska badstränderna. Den häftigaste av alla är troligen den nästan tre meter långa enhörningen, som garanterat kommer imponera på de andra badgästerna. Antalet badgäster att imponera på tros även vara tämligen stort, då det har blivit populärare att semestra hemma i Sverige. Fenomenet kallas för hemester, och är ett billigt och klimatsmart alternativ.

”Semestra klimatsmart och billigt på hemmaplan är ett väldigt bra sätt att komma ner i kostnaden på semestern. Men det behöver knappast bli mindre roligt eller upplevelserikt för det”, skriver Malin Hansson i Expressen.

Genom att hemestra kan du således semestra billigare i sommar, samtidigt som du gör klimatet en tjänst. Med en uppblåsbar enhörning vid din sida kommer du inte ångra en sekund att du valde bort utlandsresan. Det är en rolig och iögonfallande produkt som kommer göra stor succé.